free hit counter
Velence korzó
Turizmus: Látnivalók
Translation:
Nyitva tartás ma:   8:00 - 22:00
Nyitva: Ebédidő:
Hétfő: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Kedd: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Szerda: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Csütörtök: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Péntek: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Szombat: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Vasárnap: 8:00 - 22:00 Nincs ebédidő
Útvonal tervezés módja:
Útvonal tervezés folyamatban...

Útvonaltervezés a címhez
360° Teljes képernyős nézet
Rólunk

A Velencei-tó kapuja projekt ötlete már 2006-ban megszületett, majd 2008-ban az Európai Unió, a Magyar Állam, valamint Velence Város közös támogatásával és finanszírozásával elkezdődött a beruházás megvalósítása.

A kor kihívásainak megfelelően tervezték és építették, majd tudatos fejlesztési koncepció eredményeként 2014. május 30-án került átadásra a Velencei-tó kapuja, Velence Korzó Szolgáltatóház.

A Velencei-tó Kapuja Velence Korzó egyre inkább olyan közösségi élettérré válik, ahol megvalósul az egyensúly a vásárlás és szórakozás, a munka és a pihenés között, ahol a családok, barátok, üzleti partnerek közös élményekkel gazdagodhatnak.

Ez a projekt Velence-déli területének megújulását hozta oly módon, hogy a természeti vonzerő - a Velencei-tó - minőségi idegenforgalmi attrakcióval és szolgáltatásokkal kapcsolódik össze, melyekhez a Velence Korzó területén színvonalas programok társulnak.

A Velencei-tó Kapuja a térség lakosságának és az ide látogató turisták igényein alapuló, egyedi és formabontó elképzelés alapján megtervezett többcélúan hasznosuló centrum.

Néhány adat:

- 3.500 nm lidós–homokos part a szabad strandhoz,
- 5.500 nm szolgáltatóház,
- ebből 2.735 nm az üzletek területe.

A 20 hektáron kialakított kereskedelmi, szórakoztató és turisztikai központ egyszerre nyújtja egy városközpont, egy közösségi- és rendezvénytér, egy sétálóutca, szolgáltatóház, egy igényes és modern szabad strand, rekreációs szabadidős tér esszenciáját.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Velencei-tó és környéke kulturális életének fejlődésére. Lehetőségeink szerint állandó fórumot kívánunk biztosítani a hazai kulturális élet ismert és elismert szereplőinek, ezzel is hozzájárulva a közösségi-szellemi élet kibontakozásához Velencén.

Elérhetőségek
Fejér megye
Velence
2481 Velence, Tópart u.
Útvonaltervezés a címhez
Díjak, árak
Ingyeneses látogatható az év 365 napján éjjel-nappal.
Hibajelentés
Mégsem

Jelmagyarázat:
Ennyi idő odaérned és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás