free hit counter
Tempo-Consulting Kft.
Pénzügy: Tanácsadás
Translation:
Rólunk:
A Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. jogelődje 2003-ban alakult, alapító tagjai magyar magánszemélyek. Cégünk elkötelezett annak érdekében, hogy segítse az Európai Uniós források széles körű igénybevételét, valamint a hazai lehetőségek kiaknázását.

Az új lehetőségek azonban új kihívásokat is jelentenek, hiszen a szükséges források elsősorban pályázatokon keresztül érhetőek el, így versenyelőnybe kerülnek a szakmailag leginkább felkészült szervezetek.

Folyamatosan írják ki a legújabb pályázati és tender felhívásokat, amelyekből szakszerűen válogatjuk ki az ügyfeleink személyre szabott lehetőségeinek megfelelő forrásokat. Pályázatfigyelőink napi rendszerességgel követik a pályázati kiírásokat, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb értesüljenek a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségekről.

Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Önnel együttműködve segítünk kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az Ön szakmai tudása, a mi szakértelmünk, tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk nyerő kombináció lehet a pályázatok sikeres végig viteléhez.
Elérhetőségek
Pest megye
Tura
2194 Tura, Erdész u. 8.
Útvonaltervezés a címhez
Mégsem

Jelmagyarázat:
Ennyi idő odaérned és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás