free hit counter
Galgamenti VOC INFO Bt.
Üzletek - szolgáltatások: Környezetvédelem
Translation:
Rólunk:
A Galgamenti VOC Info Bt. 2004 nyarán alakult azzal a céllal, hogy megbízóit mentesítse speciális környezetvédelmi szakemberek (pl. környezetvédelmi megbízott, környezetvédelmi szakügyintéző) főállásban történő foglalkoztatásának terhe alól.

Cégünk üzletvezetője szakirányú felsőfokú környezetvédelmi végzettséggel rendelkezik, a környezetvédelmi megbízotti tevékenységét 1999-ben kezdte el, és így figyelemmel tudta kísérni az EU jogharmonizációs szabályozását, nagyfokú tapasztalatra szert téve ezzel.

Vállalkozásunk egy fő bejegyzett hulladékgazdálkodási- és levegőtisztaság védelmi szakértőt, illetve környezetvédelmi asszisztenst is foglalkoztat a speciális szakértői és környezetvédelmi feladatok szakellátása érdekében.

Gazdasági társaságunk kizárólagos profilja a környezetvédelmi szakügyintézés, más egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással (pl. munka- és tűzvédelemmel) nem foglalkozunk, mivel sajnos az a rossz tapasztalatunk, hogy az üzembiztonság-technikai szolgáltatók többsége, különösen, most a gazdasági válságban, „előszeretettel felvállal mindent”, hogy a profitkiesését pótolja és így „egy kézben” tartsa ügyfelei biztonságtechnikáját, egy relatív alacsony átalánydíj ellenében.


Ezek a szolgáltatók 1-1 fő munka és tűzvédelmi előadói végzettségű munkatárssal mindent megoldanak, de tapasztalatunk, hogy a környezetvédelmi teendők ellátására már nem marad annyi pénz, hogy abból finanszírozni tudjanak egy környezetvédelmi szakértőt, ezért az ügyfél környezetvédelemmel kapcsolatos teendőit áthárítják a biztonságtechnikus munkatársakra, amely egy idő után (főleg egy környezetvédelmi hatósági ellenőrzéskor) a felszínre jön.

Valljuk, hogy a környezetvédelmi feladatok ellátása speciális szakemberek feladata, ezért javasoljuk a Tisztelt Környezethasználóknak, hogy környezetvédelmi feladataik ellátását kizárólag csak környezetvédelmi szakemberekkel végeztessék!
Elérhetőségek
Pest megye
Tura
H-2194 Tura, Bacsó Béla út 1.
Útvonaltervezés a címhez
Mégsem

Jelmagyarázat:
Ennyi idő odaérned és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás