free hit counter
Fungautó kft.
Autók, motorok, biciklik: Autófelszerelések, Autófényezés, Autómentés
Translation:
Nyitva tartás ma:   8:00 - 16:00
Nyitva: Ebédidő:
Hétfő: 8:00 - 16:00 Nincs ebédidő
Kedd: 8:00 - 16:00 Nincs ebédidő
Szerda: 8:00 - 16:00 Nincs ebédidő
Csütörtök: 8:00 - 16:00 Nincs ebédidő
Péntek: 8:00 - 16:00 Nincs ebédidő
Szombat: Zárva -
Vasárnap: Zárva -
Útvonal tervezés módja:
Útvonal tervezés folyamatban...

Útvonaltervezés a címhez
Rólunk:
Az immár több évtizedes múlttal rendelkező, megbízható és munkájára igényes Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely köré munkatársainkkal és alvállalkozóinkkal igyekszünk minél teljesebb és szélesebb spektrumú szolgáltatási kört kialakítani. Nemcsak a karosszériajavítási munkákat végezzük el, de vállaljuk a teljes körű biztosítási ügyintézést is, a műszaki vizsgára való felkészítést, bejelentést és elvitelt, a festés-fényezést, az autóüvegezést, a gépjármű külső-belső takarítását, igény és lehetőség szerint pedig bérautót is biztosítunk ügyfeleinknek.Karosszéria javítás:
A Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely magában foglalja a teljes körű ügyintézést: nemcsak a szerelési munkálatokat végezzük el, hanem vállaljuk az alkatrészek beszerzését is.
Műhelyünk a kor kihívásainak és igényeinek megfelelő, folyamatosan fejlesztett felszereltséggel rendelkezik. A legkorszerűbb, kiváló minőségű karosszériajavításhoz elengedhetetlen, modern berendezésekkel, szakszerszámokkal és segédeszközökkel, valamint szakképzett és nagy szakmai tapasztalatú munkatársakkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.Autószerelés:
A karosszérialakatos munkák elvégzése mellett kifejezetten autószerelést is végzünk. Vállalunk időszakos és általános kis- és nagyszervízt, műszaki vizsgára történtő teljes átnézést, és a vizsga előtt felmerülő esetleges hibák kijavítását, illetve a vizsgára való elvitelt is. Elvégezzük az olajcserét, a szűrők cseréjét (olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő), továbbá a szükséges autóvillamossági szereléseket
Elérhetőségek
Győr-Moson-Sopron megye
Harka
Harka Alpesi utca 15.
Útvonaltervezés a címhez
Mégsem

Jelmagyarázat:
Ennyi idő odaérned és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás